Vrijdag 11 augustus 2017 (overdag)

09.30 uur    Gezellige ochtend

Afgelopen jaar was er een huifkartocht met vervolgens een goochelact. Veel gezelligheid. Dit jaar maken we een rondvaart door De Weerribben! We verzamelen eerst in de tent voor een bakje koffie en gaan vervolgens naar de Wetering om op te stappen op de rondvaartboot. Aan boord zorgen we voor nog wat extra gezelligheid, zodat we met elkaar een mooie tocht maken door dit prachtige gebied.


13.00 uur    Kinderspelen

De kinderspelen gaan om 13.00 uur van start en vinden plaats op het feestterrein. Bij slechte weersomstandigheden wordt er uitgeweken naar binnen in de feesttent.

14.30 uur    Voorstelling

De middag wordt afgesloten met een leuk optreden voor de kinderen.

Vrijdag 11 augustus 2017 (avond)

20.30 uur        Entertainmentavond zeskampteams

Afgelopen jaren trok de playbackshow veel publiek naar de feesttent. De hoeveelheid deelnemers werd wat minder, maar de kwaliteit was zeer goed! Dit jaar gooien we het over een andere boeg...

We gaan uit van dat enthousiasme en gaan voor een volle entertainment avond. De zeskampteams hebben de opdracht gekregen om een podiumact op te voeren van 5-10 minuten. De invulling hiervan is aan de teams zelf, maar de jury zal letten op het entertainmentgehalte. Hoe vermakelijk is het voor het publiek? Goochelen, cabaret, sporten, schimmenspel, playback, dans... Alles mag, maar niets is te gek!

De jury wijst een winnaar aan, maar de mening van het publiek is ook belangrijk voor extra punten!

Wie uiteraard deze avond toch graag een playbackoptreden wil geven, kan zich gewoon aanmelden vóór het feest!

23.00 - 02.00 uur    Optreden van de band 'n Keer wat Anders

De avond sluiten we swingend af met een goed stuk muziek.

Een maffe band, muziek gebracht met kolderieke capriolen en veel, heel veel lol: 'n Keer wat anders !

Als een muzikale tsunami vliegen je de pop- en rockklassiekers om de oren, waarbij ze moeiteloos van Abba via Paul de Leeuw bij Status Quo uitkomen, Kortom: Feestrock, met een hoofdletter F!