Vrijdag 10 augustus 2018 (overdag)

09.00 uur Gezellige ochtend

Door het succes van afgelopen jaar hebben we besloten om de rondvaart nogmaals in te zetten. Veel gezelligheid. Dit jaar maken we een rondvaart door De Weerribben! We verzamelen eerst in de tent voor een bakje koffie en gaan vervolgens naar de Thijssengracht om op te stappen op de rondvaartboot. Aan boord zorgen we voor nog wat extra gezelligheid, zodat we met elkaar een mooie tocht maken door dit prachtige gebied.

13.00 uur Kinderspelen

De kinderspelen gaan om 13.00 uur van start en vinden plaats op het feestterrein. Bij slechte weersomstandigheden wordt er uitgeweken naar binnen in de feesttent. Dit jaar zullen de kinderspelen geregeld worden door Wilco Hooijschuur en Maike Veenstra. Zij zullen dit samen doen met een fantastische groep vrijwilligers.

LET OP KINDEREN! Wie het mooist verkleed komt tijdens de kinderspelen, kan een leuke prijs te wachten staan. Het feest thema is Dieren dus bedenk er iets leuk op. LET OP KINDEREN!

14.30 uur Voorstelling

De middag wordt afgesloten met een leuk optreden voor de kinderen.

Vrijdag 10 augustus 2018 (avond)

20.00 uur 1e Zeskamp act en muziek van Arnold van Drogen

Voorgaande jaren bent u gewend dat we deze avond vullen met een playback show. Door de lage animo is besloten om dit jaar deze avond het eerste onderdeel van de zeskamp te houden.

Het is een sportieve en leuk verrassend onderdeel. Zeker de moeite waard om de teams aan te komen moedigen.

Tijdens dit onderdeel en erna zal er muziek zijn van Arnold van Drogen.

23.00 - 02.00 uur Optreden van de band ‘’De wethouders’’


Deze 4 mannen hebben al menig feesttenten, kroegen en schuren plat gespeeld met nummers als ''deurdonderen'' en '' rockin' all over the world''. De 4 jonge muzikanten spelen stevige rock muziek en ook de boerenrock wordt niet geschuwd. Bij deze energierijke show lukt het niet om stil te blijven staan.