Vrijdag 9 augustus 2019 (overdag)

09.00 uur Gezellige ochtend

Door het succes van afgelopen jaar hebben we besloten om de rondvaart nogmaals in te zetten. Veel gezelligheid. Dit jaar maken we een rondvaart door De Weerribben! We verzamelen eerst in de tent voor een bakje koffie en gaan vervolgens naar de Thijssengracht om op te stappen op de rondvaartboot. Aan boord zorgen we voor nog wat extra gezelligheid, zodat we met elkaar een mooie tocht maken door dit prachtige gebied.


13.00 uur Kinderspelen

De kinderspelen gaan om 13.00 uur van start en vinden plaats op het feestterrein. Bij slechte weersomstandigheden wordt er uitgeweken naar binnen in de feesttent. Dit jaar zullen de kinderspelen geregeld worden door Wilco Hooijschuur en Maike Veenstra. Zij zullen dit samen doen met een fantastische groep vrijwilligers.

LET OP KINDEREN! Wie het mooist verkleed komt tijdens de kinderspelen, kan een leuke prijs te wachten staan. Het feest thema is Carnaval dus bedenk er iets leuk op. LET OP KINDEREN!

14.30 uur Verrassingworkshop voor de kinderen hier bij is het thema Carnaval

De middag wordt afgesloten met een leuk optreden voor de kinderen.

17.00-18.00 uur Piekuur

Piekuur voor koffie/thee of voor een lekkere biertje. Kom dus gezellig een extra uurtje in de tent. Met het motto "een biertje voor het pleziertje".


Vrijdag 9 augustus 2019 (avond)

20.00 uur PLaatselijke DJ

De voetjes kunnen van de vloer!

22.00 uur De band Een keer wat anders

Al sinds 2005 maakt deze maffe band de Nederlandse podia onveilig met een verzameling hits uit binnen- en buitenland, gebracht met koderieke capriolen en veel, heel veel lol. Als een muzikale tsunami vliegen je de pop- en rockklassiekers om de oren, waarbij ze moeiteloos van Abba via Paul de Leeuw bij Staus Quo uitkomen, waarna ze ineen ruk doorgaan met Guus Meeuwis om via Queen en Mooi Wark weer terecht komen bij- we noemen maar wat- Robbie Williams of Hennie Huisman. Met tussendoor Wiil & The People, Normaal, Ike & Tina Turner en Madness. Kortom: Feestrock met een hoofdletter F. Of beter nog: met allemaal hoofdletters: FEESTROCK, dus.