Donderdag 8 augustus 2019 (avond)

Voorbereiding

Al vanaf maandagavond is er veel activiteit in het kader van het dorpsfeest bij de bevolking te constateren. De straten in het dorp worden versierd,ihet thema is dit jaar CARNAVAL, wat weer een gezellige drukte geeft. Er worden voorbereidingen getroffen om het feestterrein geschikt te maken en de straatbarbecues brengen de mensen in een feestelijke stemming, om er vanaf donderdag eens even echt tegen aan te gaan. Ook dit jaar zal de feesttent al op woensdag op de Brink opgezet worden. Veel vrijwilligers onder leiding van de feestcommissieleden: Frans Lugtmeijer, Lense Lugtmeijer, Gerrit Mol en Egbert de Jonge klaren deze klus in samenwerking met de fa. Steenge ( tentverhuur).

De officiële start van de festiviteiten vindt plaats omstreeks 19.00 uur. De kermis draait vanaf dat moment op volle toeren, drie dagen lang.

Programma

19.30 uur – Verrassings opening door de Bazuin

De muziekvereniging Bazuin is het muzikale hart van Scheerwolde. Jaarlijks openen zij het feest met vrolijke nummers en daarmee is het dan ook echt duidelijk: drie dagen feest!

20.00 uur - Onderdeel zeskamp

Kom een steun de ploegen. het zijn verassende onderdelen.

21.00 uur - Band Diquapo

Diquapo brengt een "Tribute to the decades" met reperoire van o.a Dolly Parton , Muse , Tracey Ullman en the Temptations.