Welkom op de pagina van het dorpsfeest Scheerwolde. 

Het feest van 2017 is inmiddels weer voorbij. Wat was dat weer een prachtig feest! We kijken met veel plezier terug op de activiteiten voor de kinderen en ouderen, de gezellige zeskamp en op een wat natte, maar mooie markt! 
Natuurlijk moeten we de feestavonden niet vergeten, want die waren werkelijk waar weer fantastisch! Crazy Bingo op donderdagavond was een succes met daarna muziek van Willem Spans. Vrijdagavond diverse podiumacts en muziek van 'n Keer Wat Anders en tot slot de feestavond met DJ Owen, band De Bijtels en natuurlijk Frans Duijts!

Na onze evaluatie gaan we al langzaamaan weer vooruit kijken naar de volgende editie! Mocht je tips hebben of je wilt een bijdrage leveren aan het bestuur? Neem dan contact op met de organisatie.

Op naar 2018!

Feestcommissie Scheerwolde/Wetering e.o.Zanger Jannes in Scheerwolde!


Met zijn gevarieerde Nederlandstalige repertoire spreekt hij enorm veel fans aan en zet menig tent op de kop met zijn meezingers.

Titels zoals ‘Adio Amore’, ‘Mijn Naam is Jannes’, ‘Beetje Meer’ en ‘Zwevend naar Geluk’ klinkt bij menigeen bekend in het gehoor en met zijn jarenlange ervaring in het feestcircuit belooft het zeker een groot feest te worden!