Welkom op de pagina van het dorpsfeest Scheerwolde. 

Het feest van 2017 is inmiddels weer voorbij. Wat was dat weer een prachtig feest! We kijken met veel plezier terug op de activiteiten voor de kinderen en ouderen, de gezellige zeskamp en op een wat natte, maar mooie markt! 
Natuurlijk moeten we de feestavonden niet vergeten, want die waren werkelijk waar weer fantastisch! Crazy Bingo op donderdagavond was een succes met daarna muziek van Willem Spans. Vrijdagavond diverse podiumacts en muziek van 'n Keer Wat Anders en tot slot de feestavond met DJ Owen, band De Bijtels en natuurlijk Frans Duijts!

Na onze evaluatie gaan we al langzaamaan weer vooruit kijken naar de volgende editie! Mocht je tips hebben of je wilt een bijdrage leveren aan het bestuur? Neem dan contact op met de organisatie.

Op naar 2018!

Feestcommissie Scheerwolde/Wetering e.o.Het is alweer voorbij

De slotdag van het feest was zeker het hoogtepunt van het weekend. Ontzettend veel gezelligheid bij elkaar, maakt de editie van 2016 weer eentje om niet te vergeten.

De ponymarkt ging al vroeg van start met een mooie aanwas naar Scheerwolde. Volgend jaar beleeft de ponymarkt haar 50e jubileum en daar zullen we zeker bij stil staan. Tot in de middag was er van alles te beleven en de shows waren stuk voor stuk erg mooi!
Met de zeskamp werd er weer fanatiek gestreden en kon het publiek hillarische acties aanschouwen.

De avond werd besloten met twee artiesten die het dak van de tent afbliezen en de gortdroge humor van de band Fragment vermaakte een volle tent.

De feestcommissie gaat nu uitrusten en dan.... op naar 2017!