Feest in Scheerwolde

Welkom op de website van het jaarlijkse dorpsfeest.

Zaterdag 12 augustus 2023 

06:00-16:00 Markt/ ponymarkt

 

Het is ons gelukt om dit jaar weer een markt te organiseren met hulp van Emmily! Er zullen verschillende kramen op de markt staan. Verdere informatie omtrent de kramen zal later verschijnen op onze Facebook pagina. 

Daarnaast zijn we druk bezig met het regelen van een ponymarkt. Dit brengt veel overleg en regelwerk met zich mee. Wij hopen dat de ponymarkt dit jaar weer door mag gaan! Uiteraard maken we wanneer dit definitief is, ook dit bekend via de Facebook pagina en de website! 

Terwijl de markt bezig is, zal er zoals ieder jaar een verloting plaatsvinden met wederom mooie prijzen! De verloting begint om 13:00. 

 

14.00 De alleskunner

 

In plaats van de zeskamp wat jaarlijks plaatsvindt, organiseren we dit jaar de alleskunner, bekend van het televisieprogramma SBS6. Iedereen kan zich hier individueel voor opgeven en deelnemen aan de leuke spelletjes! Opgeven kan vooraf door te mailen naar feestcommissie.scheerwolde@hotmail.com of door een berichtje te sturen naar 0636459327. Je kan je ook nog opgeven op de dag zelf tot 12.30 als je mee wilt doen. Wordt jij de alleskunner van Scheerwolde en ga jij met een mooie prijs naar huis?!

Deelname is vanaf 12 jaar

 

 

Vanaf 20.30 Jetset live & Stef Ekkel! 

 

Jetset live: 

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke top

muzikanten.

 

Met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis.

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een custom made licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium en een genot om naar te kijken. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor je telkens weer verrast wordt.