Welkom op de pagina van het dorpsfeest Scheerwolde. 

Het feest van 2017 is inmiddels weer voorbij. Wat was dat weer een prachtig feest! We kijken met veel plezier terug op de activiteiten voor de kinderen en ouderen, de gezellige zeskamp en op een wat natte, maar mooie markt! 
Natuurlijk moeten we de feestavonden niet vergeten, want die waren werkelijk waar weer fantastisch! Crazy Bingo op donderdagavond was een succes met daarna muziek van Willem Spans. Vrijdagavond diverse podiumacts en muziek van 'n Keer Wat Anders en tot slot de feestavond met DJ Owen, band De Bijtels en natuurlijk Frans Duijts!

Na onze evaluatie gaan we al langzaamaan weer vooruit kijken naar de volgende editie! Mocht je tips hebben of je wilt een bijdrage leveren aan het bestuur? Neem dan contact op met de organisatie.

Op naar 2018!

Feestcommissie Scheerwolde/Wetering e.o.Bijna meer informatie bekend!

De voorbereidingen voor het dorpsfeest verlopen weer goed en dat betekent dat het de grote lijnen bijna vastliggen.

Het bestuur vergadert binnenkort weer en dan kunnen we meer informatie bekend maken.

Blijf de pagina in de gaten houden.

Lees meer

Oude foto's ponymarkt gezocht!

Oproep! Wij zoeken dit jaar naar oude foto's van de ponymarkt in #Scheerwolde! Heeft u, familie, kennissen of oud-inwoners nog oude foto's? Dan zouden wij hier graag een kopie van willen maken.

Tijdens de 50e ponymarkt dit jaar zouden wij hiermee graag een expositie inrichten. We zien jullie reacties graag tegemoet!
Via Facebook of via de mail: info@feestinscheerwolde.nl


Delen wordt gewaardeerd :).

Lees meer

Thema straatversiering 2017 is bekend: Landen!

De feestcommissie kreeg te horen dat het thema soms te specifiek is en daardoor al snel veel van hetzelfde is. Wij willen jullie daarom uitdagen om in het thema 'Landen' de creativiteit volledig de vrije hand te geven.

Lees meer

Het is alweer voorbij

Wat een machtig mooi feest was het dit weekend weer in Scheerwolde. Bestuur en bezoekers hebben volop genoten van de feestavonden, activiteiten overdag, playbackshow en de markt met prachtige shows!    

Lees meer

Het is bijna zover!

Deze week is het zover, het dorpsfeest Scheerwolde 2016! Op donderdagavond wordt het feestelijk op de Brink ingeluid door de Bazuin en daarna barst het feest los.
Het is een gevarieerd programma met bijvoorbeeld zaterdag ook de gezellige ponymarkt (met kramen en shows)!

We wensen iedereen alvast een prachtig dorpsfeest toe!

Lees meer