Zaterdag 13 augustus 2022 (overdag)

09.00 uur - 13.00 Familiedag Scheerwolde + kinderspelen

Jaarlijks wordt er tijdens het dorpsfeest op zaterdag een gezellige markt gehouden. Vanaf dit jaar noemen we dit: De familiedag, waarbij voor iedereen wat wils is!

Vanaf 09:00 begint de markt. Mensen die op de markt willen staan, zijn van harte welkom met hun eigen kraampje.
Opgeven kan via: feestcommissie.scheerwolde@hotmail.com.

De markt duurt tot omstreeks 13:00

Daarnaast is er een landbouwmechanisatie show en voor de kinderen worden de kinderspelen georganiseerd. Het belooft dus een gezellige dag te worden!!

Landbouwmechanisatieshow

In een agrarische omgeving mag een dergelijke show niet ontbreken. Het is dan ook een vaste traditie dat veel mechanisatiebedrijven uit de regio hun steentje bijdragen aan deze show. Landbouwmachines met de nieuwste technische snufjes zijn te bezichtigen.

Oude tractoren, machines en bromfietsen13.30 uur Verloting

De trekking van de loten vindt plaats om 13.30 uur. Deze zal worden verricht door de Wethouder Marcel Scheringa van de gemeente Steenwijkerland in de feesttent op de Brink.

De hoofdprijs zal een stalen ros zijn en word beschikbaar gesteld door Ten Veen Tweewielers uit Oldemarkt


14.00- 17.00 uur Zeskamp op de Brink

Lachen, zweten en vooral genieten... Er strijden meestal rond de acht teams tegen elkaar in verschillende onderdelen. Voor de deelnemers mooi om te doen, maar voor het publiek eveneens genieten!Zaterdag 13 augustus 2022 (avond)

21.30-01.00 uur

Een optreden van Trots is altijd een geweldige show, met veel nieuwe nummers, afgewisseld met klassiekers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Het repertoire van Trots bestaat uit 100% hits. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen, dansen, springen, genieten en meezingen! Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, The Weeknd, George Ezra, Ed Sheeran, Queen, Snelle, The Banners, The Streamers en Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Robbie Williams, Doe maar, the Police, rock ā€˜nā€™ roll medleys en meer..

Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Zanger/toetsenist/gitarist Kelly Veerman, topgitarist en zanger Ruud Schouten, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries zijn professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken. Trots heeft 2 zangers, waardoor de show afwisselend en gevarieerd is!

Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!