Vrijdag 12 augustus 2022 (overdag)

10:00-12:00 Foute bingo voor ouderen!

Vanaf 10:00 zal er in de tent een foute bingo plaats vinden voor de oudere inwoners van Scheerwolde. Voor de bingo zullen er leuke en mooie prijsjes worden gekocht en uitgereikt. Wie houdt van foute muziek, foute vragen en veel lol, kom dan vooral naar de tent!!

15.30-17.30 Kinder playback show

Om 15:30 begint de playback show voor kinderen. Zoek een liedje uit die je leuk vindt en probeer hem zo goed mogelijk na te doen voor een leuke prijs!

17.00-18.00 uur Piekuur

Piekuur voor koffie/thee of voor een lekkere biertje. Kom dus gezellig een extra uurtje in de tent. Met het motto "een biertje voor het pleziertje".


Vrijdag 12 augustus 2022 (avond)

20.00 uur Playback show voor volwassenen

Laat je stem die je normaal alleen gebruikt onder de douche horen aan Scheerwolde en wie weet win je wel een prijs :)

22.00 uur De Esperando's

De Esperando’s zijn niet in een hokje te plaatsen: Ze zijn uniek in wat ze doen. De Esperando’s bestaan uit Herman Kaijser en Bert Bieze. Herman is met zijn supersonische accordeon de entertainer van het duo, Bert is de motor van de kleinste feestband. Samen brengen zij het grootste feest!

De Esperando’s heeft een zeer breed repertoire, wat een ieder kan en zal raken. Ze spelen echt alles, maar dan op hun eigen manier. Zo toeren ze met een gigantische vrachtwagen vol licht- en geluid door het land. Om het feest compleet te maken nemen ze ook nog een lading special effects mee!