Feest in Scheerwolde

Welkom op de website van het jaarlijkse dorpsfeest.

Donderdag 10 augustus 2023 (avond)

 

Programma

Vanaf vandaag mogen we weer, het dorpsfeest van 2023 gaat van start! 

De hele week zijn de voorbereidingen al in gang: het feestterrein is opgebouwd, de straten worden versierd en de straatbarbecues brengen mensen in een feestelijke stemming om er weer een mooi feest van te maken met zijn allen!

 

De officiële start van de festiviteiten vindt plaats om 19:00, vanaf 16:00 op volle toeren, drie dagen lang. 

 

Opening van het feest: 

De Bazuin zal zoals ieder jaar het feest openen! Dit jaar willen we hier een andere invulling aan geven. De bazuin zal dit jaar om 19:00 op een kar door het dorp rijden, op deze manier zal het feest geopend worden! 

 

Aan deze nieuwe opening, willen we ook een nieuwe activiteit toevoegen. Kinderen uit het dorp mogen hun fiets versieren en met hun fiets achter de kar aan lopen/ fietsen. Degene met de mooiste versierde fiets wint een prijsje! Komen jullie allemaal om je mooie versierde fiets te laten zien aan het dorp?!

 

Pubquiz met muziekbingo: 

Dit jaar hebben we nog een nieuwe activiteit op het programma staan, namelijk een pubquiz + muziekbingo! Er zal een pubquiz georganiseerd worden door Traliedeur. De inloop van de pubquiz is vanaf 19.30 en de pubquiz begint rond 20.15. De kosten bedragen 10 euro per team. Dit kan alleen contant betaald worden in de tent!

Je kan je opgeven door te mailen naar feestcommissie.scheerwolde@hotmail.com of door een berichtje te sturen naar 06-36459327. 

 

Programma in het kort: 

 

16.00: Opening kermis

19.00: Opening bazuin

19.30: Inloop pubquiz

+/- 20.15:  Start pubquiz